Vi ser till att du får mer tid över till din verksamhet, men också till din fritid.
Med hjälp av moderna helhetslösningar sköter vi allt från lokalvård och underhåll till frukostservice och gräsklippning, så att du kan fokusera på annat. Vi erbjuder också hemstädning för privatpersoner. Med effektiva metoder, utbildad personal och miljövänliga lösningar anpassar vi oss efter dina behov.

Vi tar personalfrågor steget längre.
Som ett modernt städbolag lägger vi stor vikt vid våra medarbetare. Vi erbjuder trygga anställningsavtal och bra karriärsmöjligheter, men vi tror också på att låta våra medarbetare växa med hjälp av rätt utbildning. Därför har vi tagit fram Cleanera Academy – en utbildningsmodell som ska ge våra medarbetare goda förusättningar för att bli konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden. Med hjälp av Cleanera Academy säkerställer vi att vi alltid har välutbildade medarbetare med service i fokus. Vår utbildning kan samköras med språkutbildning, t.ex. SFI, för att på så sätt hjälpa till med en snabbare introduktion till det svenska samhället.

 

Det är vi som jobbar här

För ett välslipat lagarbete arbetar vi i team, som tillsammans utgör Cleanera. Många av våra medarbetare kommer från andra kulturer vilket ger oss en större mångfald och nya infallsvinklar, vilket vi tror är en bra förutsättning för ett starkt och mångfacetterat team.

Stefan

Stefan, 42

Stefan är 42 år gammal och bor tillsammans med sin sambo. Noggrannhet har stor prioritet hos Stefan som alltid vill lämna ett jobb perfekt utfört. När han inte jobbar tycker han om att fiska och rita.


Katalin

Katalin, 32

Vill du ha ordning och reda? Då kan Katalin hjälpa dig! 32-åriga Katalin bor tillsammans med sin sambo och bland hennes främsta intressen finns kläder och mode.

Iren

Iren, 56

När det kommer till blommor och växter har 56-åriga Iren stenkoll! Jobbet på Cleanera passar denna trebarnsmamma som handen i handsken då hon även privat gillar att fixa och dona i hemmet.


Anna

Anna, 37

Anna är 37 år gammal och gillar att cykla mountainbike och umgås med sina två barn. Och hon älskar givetvis att hålla rent och snyggt!

Feras

Feras, 26

Feras är ett riktigt energiknippe, som gilla att hålla rent och snyggt runt omkring sig. På fritiden kopplar han gärna av med att träna eller läsa en bok.


Kinga

Kinga, 33

Kinga är 33 år gammal och ägnar helst fritiden åt att umgås med sin son, städa eller laga mat. Därför passar också jobbet på Cleanera som handen i handsken!

om oss

Ny aktör med nya idéer – det är Cleanera. Med modern design, effektiva metoder, känsla för service och en stolthet i det vi gör tar vi oss an vårt uppdrag. Vårt intresse sträcker sig dock längre än så och som ett modern städbolag värnar vi även om:

Våra kunder.
Våra helhetslösningar ger dig mer tid över för att utveckla din verksamhet. Även för dig som privatperson vill vi underlätta vardagen och ge dig mer tid till familj och fritid.

Våra medarbetare.
Vi erbjuder trygga anställningsavtal och bra karriärsmöjligheter.

Miljön.
Vi använder produkter och transport med så lite påverkan på miljön som möjligt.

Med småländska Hillerstorp som bas är vårt utgångsområde GGVV-regionen; Gnosjö, Gislaved, Vaggeryd och Värnamo. Drömmen sträcker sig dock längre med förhoppningen att Cleanera så småningom ska vara ett välkänt namn i hela landet.

Alexander

Alexander Åsberg

Ledning & sälj


Helen

Helen Karlsson

Ekonomi